Laadpalen laten plaatsen
  • Home
  • Laadpaal laten plaatsen

Laadpalen laten plaatsen

Zit je eraan te denken om een laadpaal te laten plaatsen?

Dan wil je uiteraard de beste kwaliteit en de beste service. Wat als wij je vertellen dat het óók nog kosteloos kan?

Vraag een adviesgesprek aan

Exploitatie
Installatie tot onderhoud volledig geregeld
Reguliere laders en snelladers
100% groene stroom

Zo makkelijk kan het zijn

Ja, je leest het goed: kosteloos. Bij Orange Charging bieden we namelijk laadpalen aan in de vorm van exploitatie. Op deze manier kun je als bedrijf of instantie investeringsvrij een laadpaal laten plaatsen én heb je er praktisch geen omkijken naar. Het enige wat we van je vragen, is om een aantal parkeerplaatsen beschikbaar te stellen. Samen met jou gaan we het gesprek aan om de meest geschikte locatie te bepalen. Als specialist in elektrische laadoplossingen bieden we bij Orange Charging een totaalservice. Dat houdt in dat we alles voor je regelen: van inventarisatie tot installatie en het beheer. Klinkt goed toch? 

Ik ben geen bedrijf of instantie

Ben je op zoek naar een laadpaal voor thuis, direct aan huis? Ook dan kun je bij Orange Charging terecht. Onze Homebox van Ecotap of de Wallbox van Autel zijn bijvoorbeeld een erg geschikte optie, zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Ook bij de verkoop en installatie van laadpalen profiteer je van dezelfde servicegerichte dienstverlening. Je kunt zelf kiezen of je de installatie door een van onze vaste installateurs laat doen, of dit liever overlaat aan je eigen installateur. Wil je liever wat extra laadvoorzieningen bij jou in de wijk? Kijk dan eens naar de opties voor het aanvragen en laten plaatsen van een laadpaal via jouw gemeente.

Ecotap, Autel en Kempower laadpalen

Bij Orange Charging werken we graag enkel met het beste. Dat geldt niet alleen voor onze specialisten, maar ook voor ons materiaal. Daarom werken we met een breed assortiment van de ‘best-in-class' laders van Ecotap, Kempower en Autel. Deze marktleiders in laadvoorzieningen bieden een grote diversiteit aan laadpalen, zodat er voor iedere laadsituatie de beste oplossing is. Op die manier kunnen wij op onze beurt investeren in een kwalitatieve en toekomstbestendige laadinfrastructuur. Jij kiest toch ook voor kwaliteit? 

Ik wil een laadpaal laten plaatsen

Je weet nu dat je aan het goede adres bent, maar wellicht kun je nog wat advies gebruiken of heb je een specifieke vraag. Gelukkig zitten onze adviseurs voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en ontdek vrijblijvend de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een laadpaal. 

transferiumshertogenbosch-9(1)

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Eveline Hartman Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Nog vragen over het laten plaatsen van een laadpaal?

We staan altijd klaar om je bij eventuele vragen te ondersteunen. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

www.orangecharging.comhubfsVd Valk Breda-29 gecomprimeerd-1-1

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur