vve-laadpalen
  • Home
  • VvE laadpalen

VvE laadpalen

Toekomstbestendig zonder zorgen

Het toenemende gebruik van hybride en elektrische auto’s betekent ook dat er steeds meer vraag is - en gaat zijn - naar laadpalen. Ook Verenigingen van Eigenaren krijgen hier steeds vaker mee te maken. De aanleg van een toekomstbestendige laadinfrastructuur om aan deze vraag te voldoen, vergt hoge investeringen en er is veel kennis voor nodig. Dit zijn over het algemeen grote uitdagingen van VvE’s. Tot nu dan.

Geïnteresseerd in VvE laadpalen?

Vraag de informatiesheet aan!

Wil je alle informatie over VvE laadpalen ook in je mail ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen een aantal minuten de informatiesheet in je inbox.

Geïnteresseerd in VvE laadpalen?

Vraag de informatiesheet aan

Wil je alle informatie over VvE laadpalen ook in je mail ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen een aantal minuten de informatiesheet in je inbox.

Investeringsvrij met marktconform laadtarief

Orange Charging is specialist in laadvoorzieningen en biedt VvE’s de mogelijkheid om zonder investering laadpalen te plaatsen op gewenste locaties. Hierbij beheren we het volledige proces van inventarisatie en installatie, tot en met onderhoud en service. Met deze speciale VvE laadpalen bieden we de mogelijkheid om gebruikers uitsluitend een marktconform tarief te laten betalen voor de afgenomen kWh’s, terwijl wij de kosten van de benodigde laadinfrastructuur op ons nemen. Klinkt goed toch?

Een transparant proces:

Met het ‘plug & play’ concept legt Orange Charging zonder kosten een ringleiding aan waar de VvE laadpalen direct, of later in de toekomst, aan gekoppeld kunnen worden. Met de VvE wordt een overeenkomst opgesteld over investeringen, laadtarieven en volumes, onderhoud en de looptijd. Dit alles volgens een transparant proces:

  • Een specialist van Orange Charging beoordeelt het parkeerterrein en brengt advies uit.
  • We stellen gezamenlijk een overeenkomst op. Helder en zonder kleine lettertjes. 
  • Orange Charging legt een ringleiding aan en plaatst de laders.
  • Toekomstige laadpalen worden kosteloos toegevoegd. 

 

We vinden het belangrijk om betrokken te blijven, ook na de installatie. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor gebruikers van de VvE laadpalen en verzorgen we het periodieke onderhoud. 

Gemakkelijk en veilig

Zijn er zorgen over brandveiligheid? Met name in (ondergrondse) parkeergarages? Laat ons je geruststellen. Wij werken bewust met de laadpalen van Ecotap: een van de marktleiders op het gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer. Deze laders zijn thermisch beveiligd waardoor de laadstations automatisch uitschakelen bij interne temperaturen boven de 67 graden Celsius. De aangesloten voertuigen worden in een dergelijk geval te allen tijde ontkoppeld en vrijgemaakt van spanning. Dit activeert ook automatisch de aardlekschakelaars, en uiteindelijk de interne hoofdzekeringen. 

De stalen behuizing van onze laadpalen speelt een belangrijke rol in de brandveiligheid. Zo blijven in geval van aanrijding de elektrische voorzieningen beschermd, en mocht de interne bekabeling smelten en sluiting maken, dan zorgt de stalen behuizing ervoor dat de zekeringen hierop reageren. In het geval van een daadwerkelijke brand (intern/extern) zijn de stalen behuizingen er zo op gebouwd dat ze hun waterbestendigheid zo lang mogelijk behouden en ze normaal gekoeld kunnen worden met blusmiddelen. Alles om een veilige leefomgeving te garanderen.

Elektrisch laden. Wij maken het makkelijk!

Wil je alle informatie over VvE laadpalen ook in je mail ontvangen? Laat bovenaan de pagina je gegevens achter en ontvang binnen een aantal minuten de informatiesheet in je inbox.

Geïnteresseerd in VvE laadpalen?

Vraag de informatiesheet aan

Wil je alle informatie over VvE laadpalen ook in je mail ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang binnen een aantal minuten de informatiesheet in je inbox.

brinks
alphen aan den rijn
leger des heils
center parcs
rbc
de leyhoeve
energiek halderberge
gemeente amesfoort
damen shipyards
playdome
autotaalglas
kws
smurfit kappa
gemeente 's-hertogenbosch
corda campus
vision plaza
m7 real estate
kraakman
van nelle fabriek
noorderhart
LEIDERDORP
VVVTEXEL
DEKAMARKT
BRANDWEERTWENTE
MKB Rotterdam
atik stadion

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Vd Valk Breda-53

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur