CP Zandvoort-19 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadpaal op een bedrijfsparkeerplaats

Laadpaal op een bedrijfsparkeerplaats

We arrange, We connect, We operate

Een laadpaal is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken op een bedrijfsparkeerplaats. Het komt natuurlijk nog weleens voor dat er nog geen laders staan op de parkeerplaatsen bij diverse bedrijven. Daar willen wij graag wat aan doen! Orange Charging in Roosendaal investeert in laadvoorzieningen, zodat jij, je collega’s en klanten er gebruik van kunnen maken.

Explotatie
Beste kwaliteit (snel)laders
24/7 bereikbaarheid
vannellefabriek-02 gecomprimeerd

De Ecotap Duo-laadpaal op jouw bedrijfsparkeerplaats

We hebben ervaren dat de Ecotap Duolader een van de populairste laders is voor bedrijfsmatig gebruik. Dit komt doordat twee voertuigen hier tegelijkertijd met een capaciteit van 22 kilowatt op kunnen laden. Daarbij is het mogelijk om deze als wandmodel of laadpaal op de bedrijfsparkeerplaats te laten installeren. Onze laadstations zijn standaard uitgerust met ons logo, maar om het plaatje bij je bedrijf compleet te maken, is het ook mogelijk om deze te laten bedrukken met je eigen logo. Zo weten alle EV-rijders dat jouw bedrijf zich hier bevindt.

Bekijk ons aanbod

Twijfel je nog over welke snellaadpalen het meest geschikt zijn voor jouw parkeerplaats? Bekijk dan eens ons productaanbod en ontdek welke laadpaal jij wilt op jouw bedrijfsparkeerplaats. Neem bij vragen of interesse gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. Dan komen we graag binnenkort jouw snellaadlocatie installeren.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-11 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur