CP Zandvoort-19 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadpaal op een bedrijfsparkeerplaats

Laadpaal op een bedrijfsparkeerplaats

We arrange, We connect, We operate

Een laadpaal is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken op een bedrijfsparkeerplaats. Het komt natuurlijk nog weleens voor dat er nog geen laders staan op de parkeerplaatsen bij diverse bedrijven. Daar willen wij graag wat aan doen! Orange Charging in Roosendaal investeert in laadvoorzieningen, zodat jij, je collega’s en klanten er gebruik van kunnen maken.

Explotatie
Beste kwaliteit (snel)laders
24/7 bereikbaarheid
vannellefabriek-02 gecomprimeerd

De Ecotap Duo-laadpaal op jouw bedrijfsparkeerplaats

We hebben ervaren dat de Ecotap Duolader een van de populairste laders is voor bedrijfsmatig gebruik. Dit komt doordat twee voertuigen hier tegelijkertijd met een capaciteit van 22 kilowatt op kunnen laden. Daarbij is het mogelijk om deze als wandmodel of laadpaal op de bedrijfsparkeerplaats te laten installeren. Onze laadstations zijn standaard uitgerust met ons logo, maar om het plaatje bij je bedrijf compleet te maken, is het ook mogelijk om deze te laten bedrukken met je eigen logo. Zo weten alle EV-rijders dat jouw bedrijf zich hier bevindt.

Naast de laders van Ecotap werken we ook met de (snel)laders van Autel en Kempower. Neem zeker een kijkje bij deze krachtpatsers!

Bekijk ons gehele product aanbod.

werkwijze exploitatie

Exploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Steeds meer elektrische voertuigen op de weg.
Wat betekent dat voor jou?

Ook jij hebt vast gezien dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Wij zijn ervan overtuigd dat er steeds meer elektrische auto’s gaan komen. Nagenoeg alle autofabrikanten zetten in op elektrische modellen. Deze auto’s hebben een laadvoorziening nodig om te laden. Wij investeren in een netwerk met laadvoorzieningen en zoeken geschikte locaties om onze laders gratis te plaatsen.

Mariaz-5-1

Hoe werkt dat?

Wij werken met de laders van Ecotap,  Autel en Kempower. Dit zijn de “best-in-class” laders die voldoen aan de hoogste eisen. Deze worden uiteraard voorzien van voldoende energie. Hierin zijn twee mogelijkheden. We sluiten de laders aan op de meterkast van jouw bedrijf (en rekenen de energiekosten met je af) of we vragen een nieuwe aansluiting aan bij de netbeheerder. De kosten van een nieuwe aansluiting (zowel de eenmalige kosten als de maandelijkse kosten) nemen wij voor onze rekening.

Wat mag je van ons verwachten?

USP oc

Je wilt jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal.

Transparantie.

Het klinkt toch te mooi om waar te zijn, zou je denken?
Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Wanneer de laders operationeel zijn, worden ze zichtbaar in een laadbeheer platform. We werken samen met een modern platform zodat alle laders inzichtelijk zijn voor deklant. Alles wat zich rond het gebruik en beheer van laadpunten en laadpassen afspeelt, wordt door het platform ondersteund. Denk hierbij aan de connectiviteit tussen de lader en het platform, instellingen en beheer van laadpunten, maar ook de facturatie van laad transacties en rapportages. We vinden het belangrijk dat alles transparant is voor de klant. Het platform is beschikbaar voor een laag bedrag per maand.

Waarom zijn laadpalen belangrijk voor bedrijven?

Als bedrijf kun je er niet meer omheen; laadpalen zijn niet meer weg te denken en zijn cruciaal vanwege de overgang naar elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Laadpalen zijn een basisbehoefte voor bezoekers, personeel en andere gebruikers. Ook spelen wetten en regelgeving een belangrijke rol, met steeds meer eisen voor het verplicht aanbieden van laadvoorzieningen bij (bedrijfsmatige)gebouwen. Laadpalen zijn een eenvoudige investering in duurzaamheid maar zorgen ook voor waardestijging van uw pand. Bedrijfseigenaren zijn vaak terughoudend door de hoge kosten die het plaatsen van laadpalen met zich mee kunnen brengen. Je kunt dan denken aan benodigde infrastructuur, elektrische bekabeling, mogelijke netverzwaring, de laadpalen zelf en de mogelijk aanpassingen aan het parkeerterrein. Wil je wel verduurzamen en laadpalen plaatsen, maar zit je niet te wachten op de hoge kosten? Dan is laadpaal exploitatie iets voor jou. 

Laadpaal exploitatie; hoe zit het dan?

Orange Charging betaalt voor de bedrijfseigenaar de laadpalen, de installatie en het onderhoud van de laadvoorzieningen.  We investeren in de toekomst. Hier staan we voor! We selecteren samen met de locatiehouder de beste locatie voor de laadvoorzieningen zodat het minimale laadvolume wordt behaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Als locatiehouder stel je parkeervakken voor Orange Charging beschikbaar en hier geven we een vergoeding voor, waardoor het fungeert als extra inkomstenbron! Hoe leuk is dat?

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij.

✅ Gemak & service voor bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
✅ Makkelijk bijdrage aan duurzaamheid; verminderde Co2 uitstoot.
✅ Laadpalen worden gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
✅ Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
✅ Extra inkomstenbron: Als locatiehouder van de parkeervakken kun je ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
✅ Het hebben van laadpalen kan de zichtbaarheid van een bedrijf als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.
✅ Als bedrijf heb je geen kosten, waardoor je kunt blijven richten op primaire investeringen en andere uitgaven. 
✅ Geen technische kennis nodig; onze experts adviseren de meest geschikte laadpalen voor iedere locatie. 

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅ Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar.
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z.
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven.
✅ Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.
✅ Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader.
✅ Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag.
✅ Software altijd up-to-date.

Bekijk hoe exploitatie werkt:

 


Hier kun je ook het uitgeschreven stappenplan lezen:
Stap 1: Contact opnemen
Als je interesse hebt in een laadpalen, neem dan contact op middels het contactformulier of via ons telefoonnummer: 085 – 105 47 50.
Stap 2: Informatievoorziening
We zullen algemene informatie verstrekken over onze laadpalen en stellen u enkele vragen over de desbetreffende locatie.
Stap 3: Locatie bezoek
Onze specialist bezoekt de locatie om de situatie te beoordelen. Hier wordt gekeken naar: de beschikbare ruimte, de elektrische infrastructuur, eventuele obstakels en we bepalen de optimale plaatsing voor de laadpaal.
Stap 4: Offerte & contract
Op basis van de bevindingen tijdens het locatie bezoek wordt een definitieve offerte opgesteld. Bij akkoord wordt een contract opgesteld en ondertekend.
Stap 5: Planning en voorbereiding
We plannen een datum voor de installatie.
Stap 6: Installatie laadpalen
Installatie van de laadpaal op de afgesproken locatie. Aansluiten op het elektriciteitsnet, testen van de functionaliteit en we geven een demonstratie over het gebruik van de laadpaal.
Stap 7: Nazorg
Het laders zijn klaar voor gebruik! We staan klaar voor eventuele vragen of problemen. De helpdesk is 24/7 bereikbaar voor eventuele storingen of vragen van elektrische rijders.
We houden van structuur en willen je als klant gaan ontzorgen! We regelen het ‘laadpaalproces’ van A tot Z. 
Tot slot wensen we de elektrische rijders veel laadplezier. 😉

Bekijk ons aanbod

Twijfel je nog over welke snellaadpalen het meest geschikt zijn voor jouw parkeerplaats? Bekijk dan eens ons productaanbod en ontdek welke laadpaal jij wilt op jouw bedrijfsparkeerplaats. Neem bij vragen of interesse gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail te sturen naar info@orangecharging.com. Dan komen we graag binnenkort jouw snellaadlocatie installeren.

Melsy van Amelsfort Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-11 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur