Taxibranche vervoert klanten in een “schone” Taxi

Als taxichauffeur zorg je natuurlijk altijd dat de klant in een schone taxi instapt, netjes gewassen en gestofzuigd. Het toont van gastvrijheid wanneer de klant in een schone taxi van opstapplek naar bestemming kan worden gebracht. Maar kan een klant binnenkort ook in een schone taxi qua uitstoot van opstapplek naar bestemming worden gebracht? Als het aan Orange Charging ligt is het antwoord: JA!

Orange Charging is een aanbieder van laadoplossingen voor zowel AC- als ook DC-laden. De oorsprong van Orange Charging ligt bij moederbedrijf Sakko Commercial. Als leverancier van brandstoffen en exploitant van tankstations heeft Sakko al menig Taxi voorzien van brandstof. Een aantal jaren geleden is er echter besloten om een groot aantal tankstations te verkopen en meer te gaan richten op elektrisch laden. Orange Charging is een dochterbedrijf van Sakko en richt zich op de zakelijke markt. Ook voor de taxibranche heeft Orange Charging zeer goede oplossingen in huis. Dit doen we met de merken Autel, Ecotap en Kempower. Projecten zijn altijd maatwerk en de, voor de klant, best mogelijke optie wordt uitgewerkt en gelukkig ook vaak uitgevoerd.

Belangrijk in het maken van de juiste keuzes zijn o.a. rittenprofiel van de diverse voertuigen, standplaats van de diverse voertuigen, beschikbare vermogen van de netaansluiting, gebruik van zonnepanelen en/of accuopslag en de noodzaak en mogelijkheden om in de toekomst op te schalen. Ook de nabijheid van steden die binnenkort een ZERO-Emissiezone invoeren is van belang voor het maken van de juiste keuze!

Door een goede analyse kan er een passend voorstel worden gemaakt waarin de stappen helder zijn omschreven. Wat is er nu mogelijk? Welke stappen moeten worden ondernomen om straks opschaling mogelijk te maken?

Orange Charging heeft tevens een uniek exploitatiemodel ontwikkeld waarbij de taxiondernemer van A-Z wordt ontzorgd. Hierbij neemt Orange Charging de kosten van installatie en de laadpalen voor haar rekening en sluit in ruil hiervoor een exploitatieovereenkomst met de locatiehouder af. Graag beoordelen wij of jouw locatie hiervoor in aanmerking komt en je straks op eigen locatie kunt laden zonder dat daar een hoge investering voor nodig is.

Wij staan 15 en 16 november 2023 op de Tankstation Vakbeurs die gelijktijdig met de Fleet- en Taxi-Expo wordt gehouden op standnummer 3.02.905 in HAL 3 en hopen je daar te ontmoeten!

Zó biedt Orange Charging een laadoplossing voor elektrische taxi's. Lees het artikel op Tankpro.

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-15-3 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur