VACATURE SALES EXECUTIVE DC LADEN

 

Kopie van OC-vacature-1 gecomprimeerd

*vacature reeds vervuld*
🚀 Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Executive in DC laden!


Wie zijn wij?

Orange Charging is een onafhankelijk een snelgroeiende aanbieder van innovatieve laadoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in de energiesector hebben
Orange Charging en haar moederbedrijf Sakko Holding een rijke historie. In 2019 is besloten om verder in te gaan zetten op een verduurzaming van onze activiteiten en om te investeren in elektrische mobiliteit. Dit doen we met een enthousiast team van meer dan 20 personen. We realiseren een netwerk met laadvoorzieningen in Nederland, België, en Duitsland en hebben de ambitie om ook naar andere landen uit te breiden.
Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van een enkele laadpaal tot grote laadpleinen en snellaadlocaties.

Al sinds 2020 hebben wij een samenwerking met de Nederlandse laadpalen fabrikant Ecotap. Om ons product portfolio op gebied van snelladers te versterken zij n wij in 2023 strategische samenwerkingen aangegaan met Autel en Kempower.

Autel is opgericht in 2004 en is wereldwijd 1 van de markleiders op gebied van autodiagnose apparatuur. Sinds 2021 is Autel actief met de ontwikkeling en verkoop van een range hoogwaardige laadoplossingen. Kempower biedt als Finse fabrikant EV laadoplossingen met een superieure gebruikerservaring en schaalbare oplossingen. Kempower wordt momenteel gezien als de standaard voor truck en bus laden. Voor de verkoop wordt samengewerkt met distributeurs. Voor Nederland en België is Orange Charging hiervoor geselecteerd.

Hierdoor heeft Orange Charging de mogelijkheid om hoogwaardige snelladers te gaan leveren aan bedrijven in diverse sectoren. Om dit in te vullen zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Jij gaat je richten op de verkoop van snelladers. Jouw klanten zijn onder andere eigenaren van tankstations, taxi- en busondernemingen, bedrijven die gebruik maken van elektrische vrachtwagens en elektrisch bouwmaterieel. Daarnaast zal je laders gaan verkopen aan Charge Point Operators en de installatiebedrijven.
De eerste maanden word je gekoppeld aan verschillende ervaren sales collega die zich richten op de uitbreiding van ons exploitatienetwerk en de verkoop van DC laders. Ook op het gebied van exploitatienetwerken word je ingewerkt zodat jij ook klanten kan bezoeken die de voorkeur geven aan laders (zowel reguliere laders als snelladers) met een exploitatiecontract. Dat wil zeggen dat de klanten niet zelf in de laders hoeven te investeren.


Je hebt een team van ervaren collega’s om je te ondersteunen maar het is de bedoeling dat jij zelf initiatief gaat nemen. Samen met je leidinggevende bepaal jij het verkoopplan voor de komende periode. Je gesprekspartners zijn vaak eigenaren van bedrijven waarmee je op niveau moet kunnen communiceren. Je zal verschillende evenementen, zoals vakbeurzen en congressen, bezoeken om leads te genereren. Op een aantal van deze evenementen zal Orange Charging aanwezig zij n met een stand op een prominente locatie.

Je hebt bij voorkeur een elektrotechnische achtergrond en met de ondersteuning van de Technisch Manager ontwikkel je je kennis van onze producten en de toepassing ervan. Ons kantoor bevindt zich in Roosendaal. Voor deze functie werk je echter landelijk en daardoor ben je veel onderweg en werk je vanuit huis.

Wat bieden wij?
- Een uitdagende functie in één van de snelst groeiende markten waar je een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van Europa
- De mogelijkheid om de meest hoogwaardige snelladers te verkopen van de merken Autel en Kempower
- Een fijne werkomgeving met leuke collega’s
- Perfecte begeleiding en daardoor ruime mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen
- Een marktconform salaris
- 26 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
- Een elektrische auto van de zaak

Wij zoeken een Sales Executive die:
- Ruime ervaring heeft in een commerciële functie
- Bij voorkeur een elektrotechnische achtergrond heeft
- Leergierig is
- Zelfstandig kan opereren
- Resultaatgericht is
- Bereidheid is om gemiddeld 1 keer per week naar kantoor in Roosendaal te reizen
- Een hands on en geen 9-5 mentaliteit heeft.

Ervaring in de wereld van laadvoorzieningen is een pré.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jasper Boogert via +31(0)6 83 21 65 49 of per mail
jasper.boogert@orangecharging.com

Klik hier voor de vacature in PDF.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

publi-2

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur