Orange Charging present bij VSK Jaarbeurs Utrecht

We zijn van 6 t/m 9 februari aanwezig bij de VSK Jaarbeurs in Utrecht. VSK is dé beurs voor de totale installatie branche en brengt de sector met elkaar in verbinding. Als specialist in AC- en DC-laden konden we natuurlijk niet ontbreken en vertellen we het publiek graag over ons laadassortiment.😉

Orange Charging, laadoplossingen voor alle doeleinden.

''Orange Charging is van 6 februari tot en met 9 februari 2024 aanwezig op de VSK Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Op hun stand, 08.B010, staan zij klaar om de bezoekers alles te vertellen over laadoplossingen voor EV en welke samenwerkingsvormen er met hen mogelijk zijn.

Orange Charging heeft zich in de korte tijd van hun bestaan ontwikkelt tot een gedegen partner voor laadoplossingen in meerdere segmenten. Eén van die segmenten is de installatiebranche. Deze branche krijgt steeds vaker de vraag om laadoplossingen mee te nemen in renovatie-nieuwbouwprojecten. De ontwikkelingen in de wereld van laadpalen gaan enorm snel en het is dan ook fijn om als installatiebedrijf samen te werken met een partner die op de hoogte is van al die ontwikkelingen en de juiste producten weet te adviseren voor elke klus!

Orange Charging biedt laadoplossingen aan op het gebied van AC laden als ook DC laden. Afhankelijk van de wens van de eindklant wordt zorgvuldig afgewogen welke keuze voor het bedrijf de juiste is, hierbij wordt o.a. rekening gehouden met rittenprofielen, netwerkcapaciteit, ruimte en uiteraard het financiële plaatje. Door samen te werken met Ecotap, Autel en Kempower kan zo voor elke laadvraag het juiste antwoord worden ingevuld.

Naast dat Orange Charging snel uit eigen voorraad kan leveren is o.a. ook de technische ondersteuning een toegevoegde waarde voor een installateur. Onze technici staan voor elke installateur klaar om hen bij de installatie van de laadoplossingen te ondersteunen. Zo kunnen er technische trainingen worden gegeven in een eigen trainingsruimte of op locatie om er zo gezamenlijk voor te zorgen dat de eindklant een enthousiast gevoel aan de installatie overhoudt.

Bent u op zoek naar de juiste partner op het gebied van laadoplossingen? Twijfel niet langer en kom langs op de stand voor een eerste kennismaking. Om u over de streep te trekken is er een mooie beursaanbieding!''

Arno van Geldorp Sales Executive | Snellaadspecialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-15 gecomprimeerd

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur