Vd Valk Breda-30 gecomprimeerd

Installatie van een laadpaal

We arrange, We connect, We operate

Wanneer je een laadpaal voor een elektrische auto wilt laten installeren, kan je bij Orange Charging alles uit handen geven; van levering en installatie tot service en onderhoud. Wij bieden voor bedrijven, instellingen en gemeenten passende oplossingen. Het is namelijk zo dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg zijn, die allemaal een laadvoorziening nodig hebben. Wij voorzien je van de installatie van deze laadvoorzieningen.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
vannellefabriek-02 gecomprimeerd

Onze specialisten zorgen ervoor dat je laadpaal de juiste installatie krijgt

Je rekent bij ons bedrijf in Roosendaal op betrouwbare service en de complete installatie van je gewenste laadpaal. Wanneer je deze installatie voor laadvoorzieningen wilt laten installeren, gaan we dit doen in samenwerking met vaste installatie partners. Vóór iedere opdracht, voor installatie van laadvoorzieningen, kijken we online of op locatie hoe je dit kunt laten installeren door ons team. Indien je een eigen huisinstallateur hebt, werken we graag samen met hem of haar.

Snellaadpaal

Waarom je een laadpaal voor je elektrische auto wilt laten installeren

Wij werken met de laadpalen van Ecotap , Autel en Kempower die je investeringsvrij kunt laten plaatsen op de parkeerplaats bij je bedrijf of openbare locatie. Deze slimme laadpalen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat je altijd kiest voor de installatie van laadvoorzieningen die perfect bij je behoeften past. Het laten installeren van een laadpaal kan bovendien bezoekers met een elektrische auto aantrekken en medewerkers kunnen gedurende hun werkdag zorgeloos hun auto opladen. Je profiteert dus van veel voordelen wanneer je de installatie voor laadvoorzieningen door ons wilt laten installeren!
En je kunt ze door ons kosteloos laten plaatsen in de vorm van exploitatie. Win-win!

Onderhoud en beheer

Nadat je de installatie voor laadvoorzieningen door ons hebt laten installeren, komen we graag de laadpaal of laadpalen onderhouden wanneer dat nodig is. We zorgen er bij de installatie van je laadpaal voor dat deze altijd is voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Wanneer je bovendien kiest voor de installatie van onze laadvoorzieningen, profiteer je van laadstations die voorzien zijn van slimme controllers. Communicatie met diverse aansturingsplatformen is tevens mogelijk.

Heb je ons na het laten installeren van de laadpaal voor je auto nodig, in verband met een probleem? Maak dan gebruik van onze service! We zijn 24/7 bereikbaar!

Laadpaal laten installeren? Kies voor een betrouwbare partner

Wil je graag een laadpaal installeren of heb je hier nog vragen over?
We beantwoord graag al je vragen. Je kunt bellen naar +31 (0)85 105 47 50 of stuur een e-mail naar info@orangecharging.com. Onze (technische) expert helpen je graag verder! Zo weet je zeker dat je kiest voor de meest geschikte laadpaal. 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment

 

jasper en hans lage resolutie

Onze sectoren en expertises.

In andere sectoren zijn we ook actief om de aanvraag van laadpalen soepel en efficiënt te laten verlopen.

We plaatsen zakelijke kosteloze laadpalen in de volgende segmenten:

Eveline Hartman Sales Support | Laadpaal Specialist

Heb je (technische) vragen of liever een locatie bezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-06-min gecomprimeerd 1

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur