CP Zandvoort-19-min-1

Installatie van een laadpaal

We arrange, We connect, We operate

Wanneer je een laadpaal voor een elektrische auto wilt laten installeren, kan je bij Orange Charging alles uit handen geven; van levering en installatie tot service en onderhoud. Wij bieden voor bedrijven, instellingen en gemeenten passende oplossingen. Het is namelijk zo dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg zijn, die allemaal een laadvoorziening nodig hebben. Wij voorzien je van de installatie van deze laadvoorzieningen.

Investeringsvrij
Totaalinstallaties
24/7 bereikbaarheid
Laadstekker

Onze specialisten zorgen ervoor dat je laadpaal de juiste installatie krijgt

Je rekent bij ons bedrijf in Roosendaal op betrouwbare service en de complete installatie van je gewenste laadpaal. Wanneer je deze installatie voor laadvoorzieningen wilt laten installeren, gaan we dit doen in samenwerking met vaste installatie partners. Vóór iedere opdracht, voor installatie van laadvoorzieningen, kijken we online of op locatie hoe je dit kunt laten installeren door ons team. Indien je een eigen huisinstallateur hebt, werken we graag samen met hem of haar.

Snellaadpaal

Waarom je een laadpaal voor je elektrische auto wilt laten installeren

Wij werken met de laadpalen van Ecotap die je investeringsvrij kunt laten plaatsen op de parkeerplaats bij je bedrijf of openbare locatie. Deze slimme laadpalen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zodat je altijd kiest voor de installatie van laadvoorzieningen die perfect bij je behoeften past. Het laten installeren van een laadpaal kan bovendien bezoekers met een elektrische auto aantrekken en medewerkers kunnen gedurende hun werkdag zorgeloos hun auto opladen. Je profiteert dus van veel voordelen wanneer je de installatie voor laadvoorzieningen door ons wilt laten installeren!

Onderhoud en beheer

Nadat je de installatie voor laadvoorzieningen door ons hebt laten installeren, komen we graag de laadpaal of laadpalen onderhouden wanneer dat nodig is. We zorgen er bij de installatie van je laadpaal voor dat deze altijd is voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Wanneer je bovendien kiest voor de installatie van onze laadvoorzieningen, profiteer je van laadstations die voorzien zijn van slimme controllers. Communicatie met diverse aansturingsplatformen is tevens mogelijk. Heb je ons na het laten installeren van de laadpaal voor je auto nodig, in verband met een probleem? Maak dan gebruik van onze service!

Je laadpaal laten installeren, doe je door ons

Neem je ons in de arm voor de installatie van je laadpaal of heb je hier nog vragen over? Wij staan voor je klaar wanneer je belt naar +31 (0)85 105 47 50 of een e-mail stuurt naar info@orangecharging.com. Zo weet je zeker dat je kiest voor het laten installeren van de geschikte laadpaal voor een elektrische auto.

 

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

didi

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur