Van Nelle Fabriek-13-min

Laadpaal zonder investering

Laadvoorzieningen zonder kosten.

Kies ervoor om een laadpaal te exploiteren via Orange Charging. Dit werkt als volgt: samen kijken we naar een geschikte locatie voor het laadpunt. Dit laadpunt voor een elektrische auto kun je exploiteren op diverse locaties. Denk aan een bedrijfsparkeerterrein, maar ook aan een openbare plek in je gemeente, op een vakantiepark of bij een hotel. We kijken naar de laadpotentie van deze locatie, zodat wij onze investering kunnen terugverdienen. Hebben we een locatie gevonden waar je uitstekend een laadpaal kunt exploiteren? Dan regelen we vervolgens alles voor je.

100% geregeld
Investeringsvrij
Passende laadfaciliteiten

Wij investeren

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpaal wil exploiteren voor een bedrijf, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Wanneer wij hierover twijfelen, maken we afspraken over een jaarlijkse vergoeding aan Orange Charging. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten!

Wat betekent dat voor jou?

Ook jij hebt vast gezien dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg rijden. Wij zijn ervan overtuigd dat er steeds meer elektrische auto’s gaan komen. Nagenoeg alle autofabrikanten zetten in op elektrische modellen. Deze auto’s hebben een laadvoorziening nodig om te laden. Wij investeren in een netwerk met laadvoorzieningen en zoeken geschikte locaties om onze laders gratis te plaatsen.

Snellaadpaal

Hoe werkt dat?

Wij werken met de laders van Ecotap. Samen met de laders van Autel zijn dit de “best-in-class” laders die voldoen aan de hoogste eisen. Deze worden uiteraard voorzien van voldoende energie. Hierin zijn twee mogelijkheden. We sluiten de laders aan op de meterkast van jouw bedrijf (en rekenen de energiekosten met je af) of we vragen een nieuwe aansluiting aan bij de netbeheerder. De kosten van een nieuwe aansluiting (zowel de eenmalige kosten als de maandelijkse kosten) nemen wij voor onze rekening.

Laden op locaties

Onze laders staan bij vakantieparken en golfbanen, maar we exploiteren ook snellaadstations bij afritten van snelwegen of in druk binnenstedelijk gebied. Eigenlijk is niets ons te gek en kunnen we overal met onze laadoplossingen voorzien in de wensen en behoeften.

Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk

Hieronder lees je de belangrijkste drijfveren van Orange Charging. Wat maken wij waar, wat ervaren onze klanten en wie zijn wij?

 • Kwalitatief hoogwaardige laders;
 • Breed assortiment;
 • 100% geregeld;
 • Kosteloze installatie;
 • Een uniek design.

Merkvoering

De laders worden standaard uitgevoerd met de merkvoering van Orange Charging maar in overleg kunnen we de laders (zonder meerprijs) ook uitvoeren in de merkvoering van jouw bedrijf.

Samen stellen we een overeenkomst op waarin onze afspraken worden vastgelegd.

Heb je ook interesse in het gratis plaatsen van één of meerdere oplaadpunten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Kwalitatief hoogwaardige laders;
 • Breed assortiment;
 • 100% geregeld;
 • Kosteloze installatie;
 • Een uniek design;
 • 24/7 bereikbaar.

  Jij wil jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal. 

Heb je nog vragen?

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

brinks
alphen aan den rijn
leger des heils
center parcs
rbc
de leyhoeve
energiek halderberge
gemeente amesfoort
damen shipyards
playdome
autotaalglas
kws
smurfit kappa
gemeente 's-hertogenbosch
corda campus
vision plaza
m7 real estate
kraakman
van nelle fabriek
noorderhart
LEIDERDORP
VVVTEXEL
DEKAMARKT
BRANDWEERTWENTE
MKB Rotterdam
atik stadion

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-14-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur