onderhoud-en-beheer

Onderhoud en beheer

24/7 bereikbaarheid

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Als er een storing optreedt is het mogelijk om een laadpaal binnen het platform te resetten.

Gebruiksvriendelijk beheerssysteem
24/7 service
Servicenetwerk Ecotap

Diverse aansturingsplatformen.

Alle laadpalen van Orange Charging zijn uitgerust met een slimme controller waardoor volgens standaard protocollen communicatie met diverse aansturingsplatformen mogelijk is. Orange Charging werkt met het platform van Last Mile Solutions, maar de laadpalen zijn compatibel met ieder platform dat werkt volgens het standaard OCPP-protocol.

Gebruiksvriendelijk beheerssysteem.

Met het LMS aansturingsplatform kunnen laadpalen eenvoudig worden beheerd. Dit gebruiksvriendelijk beheersysteem geeft inzicht in de laadsessies, de laadvolumes en het is mogelijk om diverse prijzen in te stellen. Binnen het platform wordt ook al het betalingsverkeer op een betrouwbare manier afgewikkeld waarbij alle gangbare laadpassen worden geaccepteerd.

24/7 bereikbaarheid

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Als er een storing optreedt is het mogelijk om een laadpaal binnen het platform te resetten. Problemen worden op afstand gemonitord, beoordeeld en opgelost. Mocht het nodig zijn om een locatie te bezoeken maakt Orange Charging gebruik van het uitgebreide service netwerk.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons onderhoud en beheer of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en wij staan je graag te woord.

brinks
alphen aan den rijn
leger des heils
center parcs
rbc
de leyhoeve
energiek halderberge
gemeente amesfoort
damen shipyards
playdome
autotaalglas
kws
smurfit kappa
gemeente 's-hertogenbosch
corda campus
vision plaza
m7 real estate
kraakman
van nelle fabriek
noorderhart
LEIDERDORP
VVVTEXEL
DEKAMARKT
BRANDWEERTWENTE
MKB Rotterdam
atik stadion

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-21-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur