Contact opnemen

Diensten

Onze diensten die het makkelijker maken

Orange Charging investeert in laadoplossingen voor publieke ruimtes en de zakelijke markt. Van planning tot realisatie en exploitatie.

Laadpaal zonder investering

Laadpaal zonder investering

Laadvoorzieningen zonder kosten.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Je stelt je parkeerplaats beschikbaar en wij plaatsen laders. Wij gaan samen in gesprek om de meest geschikte locatie te bepalen, verzorgen de energievoorziening, installatie en het onderhoud.

Exploitatie
Verkoop en installatie

Verkoop en installatie

Een breed assortiment & geen geregel.

We bieden een breed assortiment van kwalitatief zeer hoogwaardige laders. Daarnaast leveren we ook zaken zoals verkeersborden, aanrijbeveiligingen en wegmarkeringen.

Verkoop en installatie
Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer

24/7 bereikbaarheid

De laadpalen die wij plaatsen worden voorzien van een uniek identificatienummer en een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Als er een storing optreedt is het mogelijk om een laadpaal binnen het platform te resetten.

Onderhoud en laadbeheer

Installatie

Voor al onze klanten verzorgen wij de totale installatie! Dit doen we in samenwerking met een aantal vaste installatiepartners. Vooraf worden door ons de totale installatiekosten in kaart gebracht zodat er geen verrassingen achteraf zijn en mocht er gewerkt worden met een eigen huisinstallateur dan is dat voor ons ook geen probleem.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

header

We horen graag van je!

+31 (0)85 105 47 50 info@orangecharging.com Ma t/m vr 8.00-17.00 uur
Contact opnemen