Foto-13 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadpalen leasen

Laadpalen leasen

Laadoplossing in de vorm van exploitatie

Klinkt interessant toch? Laadpalen leasen. Maar wat als we je vertellen dat het nóg beter kan? Bij Orange Charging bieden we namelijk laadoplossingen aan in de vorm van exploitatie. Dit houdt in dat jij je parkeerplaats- of terrein beschikbaar stelt en wij kosteloos de laadpalen plaatsen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Volledig investeringsvrij
Zonder kosten
Installatie tot onderhoud 100% geregeld

Profiteer maximaal

In het geval laadpalen leasen, betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruik en het onderhoud van de laadpalen. Daar komt de stroomafname vaak nog bij. Bij Orange Charging nemen wij alles voor je uit handen. Van installatie tot realisatie en zelfs het onderhoud; wij bieden een totaaloplossing waar jij maximaal van profiteert. De gebruiker betaalt uitsluitend een marktconform tarief voor de afgenomen kWh’s. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen met jou gaan we het gesprek aan om de meest geschikte locatie te bepalen voor de laadpalen. Een van onze specialisten komt bij je langs, beoordeelt het parkeerterrein en brengt advies uit. Op die manier komt niemand voor verrassingen te staan en zorgen we ervoor dat we met de beste laadoplossing komen. Een die helemaal afgestemd is op jouw wensen en   behoeften. Vanaf dat moment nemen wij al het werk uit handen. We plaatsen de laadpalen, voeren periodiek onderhoud uit en EV-rijders kunnen ons 24/7 bereiken voor service. Om onze investering terug te verdienen is het voor ons van belang dat er voldoende wordt geladen. Als wij twijfelen over de ‘laadpotentie’ van de locatie zullen wij afspraken maken over een jaarlijkse vergoeding aan Orange Charging als een minimaal laadvolume niet wordt behaald. Maar, in veel gevallen geloven wij wel dat er veel geladen gaat worden en kunnen we laders plaatsen en de exploitatie voorzien zonder enige kosten!

Zeker van kwaliteit

Je vraagt je misschien af waarom wij alles uit handen nemen en zo zeker zijn van onze diensten? Niet alleen werken we met ‘top-of-the-class’ laders van Ecotap, een van de marktleiders op het gebied van laadoplossingen voor elektrisch vervoer. Met onze aanpak investeren we in een toekomstbestendige laadinfrastructuur. Zo creëren we een landelijk netwerk aan laders dat meegaat met de snelle ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Het is jou vast ook niet ontgaan dat het aantal elektrische voertuigen op de weg snel toeneemt. Wij zijn ervan overtuigd dat de behoefte aan kwalitatieve laadvoorzieningen zal toenemen en daardoor de laadvolumes hoog genoeg zullen worden om de investeringen te dragen.

Ben ook voorbereid op de toekomst en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de voordelen van exploitatie en wat we exact voor jou kunnen betekenen.

brinks
alphen aan den rijn
leger des heils
center parcs
rbc
de leyhoeve
energiek halderberge
gemeente amesfoort
damen shipyards
playdome
autotaalglas
kws
smurfit kappa
gemeente 's-hertogenbosch
corda campus
vision plaza
m7 real estate
kraakman
van nelle fabriek
noorderhart
LEIDERDORP
VVVTEXEL
DEKAMARKT
BRANDWEERTWENTE
MKB Rotterdam
atik stadion

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

Foto-11-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur