autel x orange charging gecomprimeerd
  • Home
  • Aanmelden bezichtiging Autel HiPower systeem

Bezichtiging Autel HiPower systeem

Meld je nu aan!

Laat je inspireren en informeren door de experts van Orange Charging. Op 25 april bij AH vrij te Wateringen (nabij Den Haag) voorzien we je graag van alle details betreffende deze unieke bezichtiging van het eerste HiPower systeem in de BENELUX. We delen graag onze kennis en laten je de mogelijkheden zien van wat de toekomst in petto heeft voor elektrisch laden. Registreer je via de onderstaande link en verzeker jezelf van een plek op deze inspirerende dag.

Aanmeldformulier

Bezichtiging Autel HiPower 25 april 2024 | Wateringen

Ontdek de toekomst van elektrisch laden met Orange Charging

Dit is je kans! Orange Charging is trots om aan te kondigen dat wij het allereerste Autel HiPower laadsysteem in de Benelux hebben geleverd en geïnstalleerd. Dit innovatieve laadsysteem is in staat om een maximaal vermogen van maar liefst 640 kW te verdelen over meerdere laadpunten. Stel je voor dat je voertuig in een oogwenk wordt opgeladen met tot 480 kW per laadpunt!

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een exclusieve bezichtiging van dit bijzondere systeem. Dit is je kans om de Autel HiPower te bekijken en om alles te leren over de innovatieve laadoplossingen die wij te bieden hebben.

Datum: Donderdag 25 april 13.00 uur - 15.30 uur
Locatie: AH Vrij, Stoelmatter 41, 2292JM Wateringen (nabij Den Haag).

Meld je aan via het formulier en verzeker jezelf van een plek!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Tot dan,
Het Team van Orange Charging

Benieuwd naar de productspecificaties van de Autel HiPower? 

Ons adres

Ziel 1
4704 RS Roosendaal
Nederland