chuttersnap-xJLsHl0hIik-unsplash

Kernwaarden Orange Charging

Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk

Bij Orange Charging werken we op basis van zes kernwaarden. Deze kernwaarden beschrijven wie wij zelf zijn, hoe we met onze professionals samenwerken en welke belofte we waarmaken. Op deze manier maken wij beslissingen die bij ons passen om samen op een verantwoorde manier te groeien.

Hieronder lees je de belangrijkste drijfveren van Orange Charging. Wat maken wij waar, wat ervaren onze klanten en wie zijn wij? Deze kernwaarden leven wij na en zijn we trots op!

 

Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk

Een uitgebreide uitleg, vlotte levering of een breed aanbod: met ons is het een smooth operation. Precies wat jij nodig hebt en daarna nog alle ondersteuning die erbij komt kijken. Elektrisch laden? Wij maken het makkelijk.

Betrokken en persoonlijk

We zijn betrokken bij onze klanten en partners en vinden fijn samenwerken belangrijk. We gaan voor een lang houdbare relatie, dus werken we daar hard aan door goed in
te spelen op de behoeftes van onze klanten.

Sierlijk en solide

Een uniek ontwerp waarvan je gelijk denkt: dat is tof! We combineren hoge kwaliteit producten, met smaakvolle designs. Je krijgt niet zomaar een laadpaal, maar een sierlijk en solide ontwerp dat jarenlang meegaat.

Trots op wat we doen

We geloven in wat we doen. We zijn slim genoeg om onze ideeën tot leven te brengen en hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. We zijn trots op ons team, de samenwerking met onze klanten en het eindresultaat wat daaruit komt!

Unieke aanpak

Orange Charging is uniek in de wereld van elektrisch laden. Waar veel aanbieders snel werken en puur verkopen, bieden wij veel meer dan dat. Een eigen netwerk met laadpalen, uitgebreid advies en designs op maat gemaakt: dat is anders dan anders!

Vastberaden aanpakkers

Bij Orange Charging werken we hands on: we hebben een aanpakkers mentaliteit waarbij we niet te lang stilstaan bij plannen en doelen, maar gewoon ervoor gaan!

leuk DSC04697 gecomprimeerd

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

leyhoevelaadpalensnellader-31 (3)

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur