VACATURE TECHNISCH COÖRDINATOR OPERATIONS

 

_OC-vacature (2)

Vacature Juni 2024: Gesloten

🚀 Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Technisch Coördinator Operations!


Wie zijn wij?

Orange Charging is onderdeel van Sakko Commercial. Een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in energievoorziening. Gestart als leverancier in de kolenhandel en later als distributeur van moderne brandstoffen zetten wij onze jarenlange ervaring nu in om elektrisch laden makkelijk en mogelijk te maken voor iedereen.

Wij zijn dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Wij maken elektrisch laden makkelijk, zijn betrokken en staan voor persoonlijke service. We zijn trots op wat we doen en hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en een fijne samenwerking!

Wat ga je doen als Technisch Coördinator Operations?

Als Technisch Coördinator Operations ben jij de spil die ervoor zorgt dat onze laadinfrastructuur altijd soepel draait. Vergeet die saaie en voorspelbare dagen, want bij ons is geen enkele dag hetzelfde! Je wordt ondergedompeld in een dynamische omgeving waarbij je jouw technische kennis combineert jouw talent voor plannen en organiseren.

Hier is een glimp van wat je te wachten staat:

 • Oplossen en reduceren van storingen: Als onze Technisch Coördinator Operations ben jij de sleutel tot een soepel draaiend systeem. Jij bent continu bezig de performance van onze laders te monitoren en zorgt ervoor dat storingen snel en adequaat worden opgelost.
 • Spin in het web: In deze rol ben je niet alleen een probleemoplosser, maar ook een verbindende factor. Je werkt nauw samen met ons technisch team, externe partners en je collega’s binnen operations om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op onze oplaadoplossingen.
 • Klankbord voor klanten en collega's: Of het nou gaat om advies of een (technische) vraag over onze laadoplossingen, klanten en collega’s weten dat jij altijd voor ze klaarstaat.
 • Innovatie en verbetering: Je staat niet stil in de wereld van technologie. Je bent voortdurend op zoek naar manieren om onze processen te verbeteren, nieuwe oplossingen te implementeren en onze diensten naar een hoger niveau te tillen.
 • Van planning naar implementatie: Jij zorgt ervoor dat werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten en ondersteunt in het proces van aankoop tot oplevering. Met jouw organisatorische vaardigheden zet je plannen om in concrete acties en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.  


Wat bieden we jou?

 • Uitdagende functie in een snelgroeiende markt: Stap in een uitdagende rol waarin jij écht het verschil kunt maken. Als onderdeel van een van de snelst groeiende markten draag je bij aan de verduurzaming van Europa. Een kans om impact te maken en je stempel te drukken op de toekomst!
 • Persoonlijke ontwikkeling: We geloven in een cultuur van samenwerking, innovatie en groei. Bij ons krijg je de kans om te leren van ervaren technische collega’s en je eigen vaardigheden voortdurend te ontwikkelen.
 • Fijne werkomgeving met leuke collega's: Bij ons werk je niet alleen, maar maak je deel uit van een hecht team met leuke collega's. Een positieve werksfeer waarin samenwerking en plezier centraal staan.
 • Marktconform salaris: Hard werken verdient een passende beloning! We bieden een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring.
 • Vrije dagen: Geniet van een goede balans tussen werk en privé met 26 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Tijd om op te laden, te ontspannen en te genieten van het leven buiten het werk.

 

 

Wat neem jij met je mee?

 • MBO+ werk- en denkniveau: Je hebt een solide basis van kennis en begrip die je in staat stelt om technische vraagstukken aan te pakken.
 • Elektrotechnisch onderlegd: Je hebt de nodige kennis op gebied van elektrotechniek opgedaan door ervaring en/of opleidingen.
 • Probleemoplossend vermogen: Je hebt het vermogen om snel en accuraat technische problemen te identificeren, te analyseren en op te lossen.
 • Organisatorische vaardigheden: Je bent in staat om de workflow efficiënt te organiseren, prioriteiten te stellen en de juiste middelen in te zetten om storingen snel en effectief op te lossen.
 • Communicatieve vaardigheden: Je vindt het leuk om jouw kennis te delen en bent in staat om duidelijk en effectief te communiceren met zowel collega's als klanten.
 • Stressbestendigheid: Je weet het hoofd koel te houden in stressvolle situaties, de juiste prioriteiten te blijven stellen en effectief te blijven functioneren onder druk.
 • Hands-on mentaliteit: Je bent een echte aanpakker en altijd bereid om dat stapje extra te zetten zodat werkzaamheden netjes en succesvol worden afgerond en onze doelen worden bereikt.

 

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en wil je graag meer weten?

Neem dan contact op met René Driessen op +31(0)6 45 83 22 75 of per mail rene.driessen@orangecharging.com 

Klik hier voor de vacature in PDF.

Interesse in onze dienstverlening?

Bij ons kun je rekenen op een betrouwbare dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige laadvoorzieningen.

20211122-175A8928 gecomprimeerd groot

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur