Van Nelle Fabriek-13-min
  • Home
  • Laadpaal aanvragen

Laadpaal aanvragen

We arrange, We connect, We operate

Een laadpaal aanvragen was nog nooit zo makkelijk. Maar je wil natuurlijk ook de beste oplossing voor jouw laadsituatie. Orange Charging regelt het! 

Vraag een laadpaal aan!

Kosteloze laadpaal
Installatie & Onderhoud
Innovatieve laadpalen

Steeds meer elektrische voertuigen

Je bent niet voor niets op zoek naar een of meerdere laadpalen. Ook jou is het opgevallen dat er steeds meer elektrische auto’s rondrijden. De kans is groot dat je er zelf een rijdt. Ook bij Orange Charging is het ons niet ontgaan dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, en die stijgende lijn houdt waarschijnlijk nog wel even aan. Dit vraagt automatisch ook om meer kwalitatieve laadoplossingen. Laat dat nu net zijn waar Orange Charging zo goed in is. Overigens snappen we dat je geen zin hebt in rompslomp of geregel. Gelukkig was een laadpaal aanvragen nog nooit zo makkelijk. 

Wat Orange Charging doet

Bij Orange Charging zijn we gespecialiseerd in elektrische laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Van personenauto’s tot vrachtwagens: met ons brede assortiment laadoplossingen is er voor ieder voertuig en voor iedere situatie een passende laadpaal. Dit doen we met de kwaliteitsladers van Ecotap. Onze specialisten gaan samen met je op zoek naar de beste oplossing. Maar dat is niet waar onze service stopt. Bij Orange Charging doen we aan totaalinstallatie. Dat begint met een laadpaal aanvragen, en daarna nemen wij het van installatie tot onderhoud geheel voor je uit handen. We beschikken zelfs over een storingsservice die 24/7 bereikbaar is. 

De mogelijkheden voor het aanvragen van een laadpaal

Omdat de ene laadsituatie de ander niet is, bieden we meerdere mogelijkheden voor de aanschaf en plaatsing van laadpalen. In het geval van een bedrijf of instantie, hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het aanvragen van een laadpaal zonder investering! Dit doen we in de vorm van exploitatie.

 Lees hier onze stap-voor-stap-werkwijze:

  • Stap 1: Neem contact met ons op voor advies passend bij jouw situatie. 
  • Stap 2: We plannen een afspraak in voor een schouwing (online of op locatie). 
  • Stap 3: Van voorstel naar getekende overeenkomst. 
  • Stap 4: We komen langs voor installatie.
  • Stap 5: Laden maar! 
  • Stap 6: Heb je een storing? Geen probleem, we komen bij je langs. 

 

Wat zijn de voorwaarden voor een kosteloze laadpaal?

⚡ Parkeerplaatsen zijn eigendom (dus niet van de desbetreffende Gemeente)
⚡ Enkele parkeerplaatsen worden beschikbaar gesteld voor elektrische rijders

We adviseren je graag!

Wil je ook een of meerdere laadpalen aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We adviseren je graag. 

Foto-11-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur