Van Nelle Fabriek-13 gecomprimeerd
  • Home
  • Laadpaal aanvragen

Laadpaal aanvragen

We arrange, We connect, We operate

Een laadpaal aanvragen was nog nooit zo makkelijk. Maar je wil natuurlijk ook de beste oplossing voor jouw laadsituatie. Orange Charging regelt het! 

Vraag een laadpaal aan!

Kosteloze laadpaal
Installatie & Onderhoud
Innovatieve laadpalen

Steeds meer elektrische voertuigen

Je bent niet voor niets op zoek naar een of meerdere laadpalen. Ook jou is het opgevallen dat er steeds meer elektrische auto’s rondrijden. De kans is groot dat je er zelf een rijdt. Ook bij Orange Charging is het ons niet ontgaan dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, en die stijgende lijn houdt waarschijnlijk nog wel even aan. Dit vraagt automatisch ook om meer kwalitatieve laadoplossingen. Laat dat nu net zijn waar Orange Charging zo goed in is. Overigens snappen we dat je geen zin hebt in rompslomp of geregel. Gelukkig was een laadpaal aanvragen nog nooit zo makkelijk. 

Wat Orange Charging doet

Bij Orange Charging zijn we gespecialiseerd in innovatieve laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Van personenauto’s tot vrachtwagens: met ons brede assortiment laadoplossingen is er voor ieder voertuig en voor iedere situatie een passende laadpaal. Dit doen we met de kwaliteitsladers van Ecotap, Autel en Kempower. Onze specialisten gaan samen met je op zoek naar de beste oplossing. Maar dat is niet waar onze service stopt. Bij Orange Charging doen we aan totaalinstallatie. Dat begint met een laadpaal aanvragen, en daarna nemen wij het van installatie tot onderhoud geheel voor je uit handen. We beschikken zelfs over een storingsservice die 24/7 bereikbaar is. 

De mogelijkheden voor het aanvragen van een laadpaal

Omdat de ene laadsituatie de ander niet is, bieden we meerdere mogelijkheden voor de aanschaf en plaatsing van laadpalen. In het geval van een bedrijf of instantie, hebben we bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het aanvragen van een laadpaal zonder investering! Dit doen we in de vorm van exploitatie.

 Lees hier onze stap-voor-stap-werkwijze:

  • Stap 1: Neem contact met ons op voor advies passend bij jouw situatie. 
  • Stap 2: We plannen een afspraak in voor een schouwing (online of op locatie). 
  • Stap 3: Van voorstel naar getekende overeenkomst. 
  • Stap 4: We komen langs voor installatie.
  • Stap 5: Laden maar! 
  • Stap 6: Heb je een storing? Geen probleem, we komen bij je langs. 

 

Wat zijn de voorwaarden voor een kosteloze laadpaal?

⚡ Parkeerplaatsen zijn eigendom (dus niet van de desbetreffende Gemeente)
⚡ Enkele parkeerplaatsen worden beschikbaar gesteld voor elektrische rijders

werkwijze exploitatie

Exploitatie.

Orange Charging biedt passende laadvoorzieningen aan in de vorm van exploitatie. Geen investering, geen kosten en geen geregel. Jij stelt je parkeerterrein beschikbaar en wij plaatsen kosteloos de laadpaal. Zo simpel kan het zijn. Of je nu een laadpalen wil exploiteren voor een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of VvE, Orange Charging regelt alles voor je. Van planning tot realisatie en onderhoud; dit is onze business. Waar wíj naar kijken, is de ‘laadpotentie’ van een locatie. Om ervoor te zorgen dat wij onze investering terug kunnen verdienen, is het van belang dat er een minimaal laadvolume wordt gehaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Win-Win.

Vraag hier een gratis laadpalen check aan.

Laadpaal exploitatie; hoe zit het dan?

Orange Charging betaalt voor de bedrijfseigenaar de laadpalen, de installatie en het onderhoud van de laadvoorzieningen.  We investeren in de toekomst. Hier staan we voor! We selecteren samen met de locatiehouder de beste locatie voor de laadvoorzieningen zodat het minimale laadvolume wordt behaald. Gelukkig hebben we er in de meeste gevallen wel vertrouwen in en kunnen we de laders plaatsen zonder enige kosten! Als locatiehouder stel je parkeervakken voor Orange Charging beschikbaar en hier geven we een vergoeding voor, waardoor het fungeert als extra inkomstenbron! Hoe leuk is dat?

Wat mag je van ons verwachten?

USP oc

Je wilt jouw medewerkers, klanten of gasten toch ook voorzien in een verantwoorde en schone manier van rijden? Neem gerust contact met ons op en kom alles te weten over het exploiteren van een laadpaal.

Voordelen van exploitatie laadpalen op een rij.

✅ Gemak & service voor bezoekers en personeel met elektrische voertuigen.
✅ Makkelijk bijdrage aan duurzaamheid; verminderde Co2 uitstoot.
✅ Laadpalen worden gratis geplaatst en onderhouden door Orange Charging.
✅ Kostenbesparing op brandstof, onderhoud en wegenbelasting.
✅ Extra inkomstenbron: Als locatiehouder van de parkeervakken kun je ervoor kiezen om de laadpalen als betaalde dienst aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenbron kan zijn.
✅ Het hebben van laadpalen kan de zichtbaarheid van een bedrijf als duurzame en maatschappelijk verantwoorde organisatie versterken.
✅ Als bedrijf heb je geen kosten, waardoor je kunt blijven richten op primaire investeringen en andere uitgaven. 
✅ Geen technische kennis nodig; onze experts adviseren de meest geschikte laadpalen voor iedere locatie. 

De voordelen van Orange Charging voor je op een rijtje:

✅ Een gepersonaliseerd laadpaaldesign voor jouw bedrijf, een echte eyecatcher!
✅ Snelle levering, onze laders zijn uit voorraad leverbaar.
✅ Wij regelen het hele proces van A tot Z.
✅ Samenwerking met gecertificeerde installatiebedrijven.
✅ Hoogwaardige kwaliteit laadpalen van Ecotap, Autel en Kempower.
✅ Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen en eventuele storingen aan de lader.
✅ Persoonlijk online platform met verrekeningen van laadtransacties en laadtarieven in één oogopslag.
✅ Software altijd up-to-date.

Wij zoeken nieuwe locaties!-2
Arno van Geldorp Sales Executive | (Snel)laadspecialist

Heeft u specifieke (technische) vragen of toch liever een locatiebezoek? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We beantwoorden graag al uw vragen.

We adviseren je graag!

Wil je ook een of meerdere laadpalen aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We adviseren je graag. 

Foto-11-min

We horen graag van je!

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur